Sonda
Czy Dni i Noce Szczytna 2013 były?
Forum » DZIWNE I TAJEMNICZE LOTY SAMOLOTÓW...
Forum » Wszystkie tematy
Daniel![]() | DZIWNE I TAJEMNICZE LOTY SAMOLOTÓW NAD SZCZYTNEM. CO MAJĄ NA CELU? | 08.12.2010 r. 16:37:55 |
Witam serdecznie. Chciałem poruszyc temat tajemniczych bardzo częstych lotów samolotów nad Szczytnem i nie tylko. Uważam, że tamat jest poważny i dla osób dla których ważne jest własne oraz naszych dzieci zdrowie powinien zacząc czytac i wiedziec więcej (wystarczy w google wpisac \\\"chemtrails\\\"). Zaznaczam, że nad Szczytnem nie ma poważnego korytarza powietrznego, który mógłby tłumaczyc te częste loty. Skąd, więc te samoloty? Dlaczego na \\\"www.flightradar24.com\\\" (czyli 24 godzinne śledzenie lotów pasażerskich) nie widac owych samolotów? Jeśli te loty nie są czymś groźnym to dlaczego iformacje blokowane są w mediach lub wyśmiewane? Przypomnijmy sobie jak swego czasu wyśmiewane były tematy obecności terrorystów na mazurach a jednak!!! Odpowiedzmy sobie zatem sami czy temat, który poruszam nie jest podobnie wyśmiewany jak wspomniane lądowania terrorystów, które są już potwierdzone co odzwieciedlają dokumenty. Czy zatem tajemnicze loty za jakiś czas zostaną potwierdzone? Proszę o komentarze i spostrzeżenia Wasze. | ||
Daniel![]() | DZIWNE I TAJEMNICZE LOTY SAMOLOTÓW NAD SZCZYTNEM. CO MAJĄ NA CELU? | 04.11.2011 r. 00:25:35 |
Zakupy w Biedronce? Możesz mi powiedziec gdzie to jest? Nie robię w takich wynalazkach zakupów, więc nie wiem o czym mowa. PIS? Też nie wiem bo w Polsce jestem jedynie na urlop raz w roku, więc zupełnie nie rozumiem twojego postu. Zrozumiałem natomiast jego prześmiewczy, ironiczny i lekceważący ton. Tak się składa moja droga, że post o lotach pisałem jakiś czas temu i od tamtej pory wiele się zmieniło. Tajemnicze loty nie są już takie tajemnicze, a świadczą o tym dokumenty które są już dostępne określonej grupie ludzi, którzy tym tematem się zajmują. Dokumenty te będą już dostępne w niedługim czasie również szarym ludziom, którzy jedynie co w życiu widzieli to Taniec z Gwiazdami lub Jarka Kaczyńskiego. Tak więc dalej żyj w nieświadomości i niewiedzy, bo widac, że bardzo dobrze się z tym czujesz i niech tak zostanie. pozdrawiam. | ||
Daniel![]() | DZIWNE I TAJEMNICZE LOTY SAMOLOTÓW NAD SZCZYTNEM. CO MAJĄ NA CELU? | 04.11.2011 r. 00:36:35 |
Jeśli Manuelo, masz ochotę dowiedziec się czegoś więcej i podyskutowac na argumenty nie na głupie żarty o Rosjanach i jakiejś tam partii to zapraszam do dyskucji na mój email: donhal@onet.eu | ||
danuśka![]() | DZIWNE I TAJEMNICZE LOTY SAMOLOTÓW NAD SZCZYTNEM. CO MAJĄ NA CELU? | 11.03.2012 r. 18:45:41 |
Człowieku ty tak poważnie o tych terrorystach i \\\"tajemniczych lotach nad Szczytnem\\\" i tajnych dokumentach? gratuluję fantazji. Jeśli jesteś w Szczytnie tylko raz w roku na urlop, to weź nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Żyj sobie spokojnie tam gdzie mieszkasz, ale rozglądaj się czujnie ponieważ niewyjaśnione zjawiska zdarzają się wszędzie. Pozdrawiam. | ||